עשבי תיבול ובצל מלית
עשב ומילוי בצל נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, מלח ים, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מלית עשב, מלית עשב, ו מלית עשב (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בחום יתר של מחבת גדולה וכבדה.
מוסיפים בצל וסלרי.Sauté עד ירקות רכים, על12 דקות.
הוסף את כל עשבי תיבול; sauté 1 דקותיותר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead.
העברה לקערה, כיסוי, וצינה.
מחממים תנור ל 177°. מחלקים לחם בין 2 גליונות אפייה מעוטרים.
אופים עד הלחם הוא פריך אבל לא קשה, היפוך גיליונות לאחר 5 דקות, 10 to12 דקות בסך הכל.
העברה ל largebowl מאוד מגניב.
חמאה 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה. תערובת Stirvegetable ללחם.
לטאטא ביצים, מלח ופלפל בקערה קטנה כדי למזג;לטאטא במרק 1 כוס.
מוסיפים תערובת ביצה tostuffing, משליך לשלב באופן שווה וחיפוי יותר מרק על ידי 1/4 כוסuls אם יבש.
אופים מלית חשופה עד בבישולדרך וחום וקשוח על גבי, 50-60 דקות.