עשב פלאונדר עם ויניגרט לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 371 גר' של חלבון, 141 גרם של שומן, וסך הכל 2878 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, טימין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. נסו פילה דג סנדל אפוי בויניגרט לימון-סויה, ויניגרט עשב לימון, ו ויניגרט לימון-הרב (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים; מפזרים באופן שווה על שני הצדדים של פילה.מסדרים דגים על מתלה משומן קלות במחבת מטאטא.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2
מפזרים באופן שווה עם שום. מסדרים פרוסות לימון על פני דגים.מטגנים 6 אינץ ' מחום 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
3
רסס עם לימון Vinaigrette.To הפוך ויניגרט:.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
לטאטא יחד את כל החומרים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.