פאדג'חלמונה
פאדג'ליקר ביצים יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, מרשמלו, ליקר ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: פאדג'חלמונה, פאדג'חלמונה, ו פאדג'חלמונה.
הוראות
קו 9 x 13 אינץ תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום ולהניח בצד.
לרסס את החלק התחתון ואת הצדדים של סיר גדול עם תרסיס בישול.
מחממים ליקר ביצים וסוכר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה מתגלגלת, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. להרתיח במשך 2 דקות.
מקפלים מרשמלו, קינמון ואגוז מוסקט. חזור לרתיחה במשך 6 דקות, תוך ערבוב כל הזמן. כמו תערובת רותח זה יהפוך חום.
הסר מהחום ומערבבים במהירות חמאה, שבבי שוקולד לבן ושקדים. מערבבים עד מעורב היטב ומבריק.
במהירות לשפוך לתוך מחבת מוכן.
הסר מהמחבת, הסר רדיד וחתוך לריבועים.