פאדג'חמאה
פאדג'חמאה לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 69 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 60. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שבבי חמאה, תמצית ונילן, מרשמלו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פאדג'חמאה, פאדג'חמאה, ו פאדג'חמאה.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מלאה סוכר, חלב ומלח למשך 5 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מניחים מרשמלו, שבבי חמאה ווניל בקערה עמידה בחום; יוצקים תערובת סוכר מעל, תוך ערבוב עד למרשמלו.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. מחבת מרובעת. מגניב בטמפרטורת החדר. ממיסים שוקולד צ 'יפס בדוד כפול או במיקרוגל; מורחים על פאדג' ומפזרים מיד אגוזים. מצננים לפני שחותכים לריבועים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פאדג 'עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "