קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות49
ציון בריאות1
מגזין

פאדג'כמהין אגוזי לוז

פאדג'כמהין אגוזי לוז
מתכון זה מספק 49 מנות. עם 144 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: טארט שוקולד אגוזי לוז, שעועית ירוקה אגוזי לוז עם גרידת לימון ושמן כמהין, ו כמהין שוקולד לבן אגוזי לוז ממולא Gingersnaps.

הוראות

1
מניחים סיר גדול מלא בערך 1 אינץ ' של מים על אש בינונית נמוכה עד רק רותח. בינתיים, חתוך פיסת נייר קלף בגודל 8 על 16 אינץ'. מעיל צלחת 8 על 8 אינץ ' עם חמאה בשורה אותו עם פיסת קלף כך 2 הקצוות הארוכים לתלות על הקצוות. הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, לחיצה בנוחות אותו לתוך הפינות; להגדיר את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מניחים את החמאה הנמדדת בקערה חסינת חום גדולה ומניחים את הקערה מעל (אך לא נוגעים) המים הבוערים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את השוקולד והקרם ומערבבים עד שהשוקולד חלק ומותך, כ-4 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
4
הסר את תערובת השוקולד מהחום ומערבבים את נוטלה ומלח (התערובת תהיה עבה מאוד). במהירות לגרד את התערובת לתוך המנה מוכנה ולדחוף אותו לתוך הפינות בשכבה מחוספסת, אפילו.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מפזרים את האגוזים באופן שווה מעל. באמצעות הידיים שלך, לחץ אותם אל פני השטח באופן שווה להחליק את פאדג'. קירור שנחשף עד המשרד, על 1 1/2 עד 2 hours.To הסר את פאדג', אחיזה נייר קלף תלוי על הקצוות ולמשוך אותו מתוך הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
העברה ללוח חיתוך, באמצעות סכין ארוכה, לחתוך את פאדג 'לתוך 49 (1-1 / 4 אינץ') חתיכות, לנגב את הסכין נקי בין חתכים במידת הצורך. (ייתכן שיהיה עליך לתת פאדג ' לשבת בטמפרטורת החדר עד שיהיה קל יותר לחתוך.)
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
תן לו לבוא לחלוטין לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. אם תרצה, במקום כמה חתיכות של פאדג ' בכוסות אפייה נייר מיני עבור gifting. למרות שהכי טוב לאכול מיד, הפאדג ' יכול להיות מאוחסן במיכל אטום ומקורר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק