קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות49
ציון בריאות1
מגזין

פאדג'כמהין אגוזי לוז

פאדג'כמהין אגוזי לוז
מתכון זה מספק 49 מנות. עם 144 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: טארט שוקולד אגוזי לוז, שעועית ירוקה אגוזי לוז עם גרידת לימון ושמן כמהין, ו כמהין שוקולד לבן אגוזי לוז ממולא Gingersnaps.

הוראות

1
מניחים סיר גדול מלא בערך 1 אינץ ' של מים על אש בינונית נמוכה עד רק רותח. בינתיים, חתוך פיסת נייר קלף בגודל 8 על 16 אינץ'. מעיל צלחת 8 על 8 אינץ ' עם חמאה בשורה אותו עם פיסת קלף כך 2 הקצוות הארוכים לתלות על הקצוות. הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, לחיצה בנוחות אותו לתוך הפינות; להגדיר את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את החמאה הנמדדת בקערה חסינת חום גדולה ומניחים את הקערה מעל (אך לא נוגעים) המים הבוערים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את השוקולד והקרם ומערבבים עד שהשוקולד חלק ומותך, כ-4 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
4
הסר את תערובת השוקולד מהחום ומערבבים את נוטלה ומלח (התערובת תהיה עבה מאוד). במהירות לגרד את התערובת לתוך המנה מוכנה ולדחוף אותו לתוך הפינות בשכבה מחוספסת, אפילו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מפזרים את האגוזים באופן שווה מעל. באמצעות הידיים שלך, לחץ אותם אל פני השטח באופן שווה להחליק את פאדג'. קירור שנחשף עד המשרד, על 1 1/2 עד 2 hours.To הסר את פאדג', אחיזה נייר קלף תלוי על הקצוות ולמשוך אותו מתוך הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
העברה ללוח חיתוך, באמצעות סכין ארוכה, לחתוך את פאדג 'לתוך 49 (1-1 / 4 אינץ') חתיכות, לנגב את הסכין נקי בין חתכים במידת הצורך. (ייתכן שיהיה עליך לתת פאדג ' לשבת בטמפרטורת החדר עד שיהיה קל יותר לחתוך.)
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
תן לו לבוא לחלוטין לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. אם תרצה, במקום כמה חתיכות של פאדג ' בכוסות אפייה נייר מיני עבור gifting. למרות שהכי טוב לאכול מיד, הפאדג ' יכול להיות מאוחסן במיכל אטום ומקורר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק