פאדג'שיש מוקה
והוא יספק כ 64 מנות. אם 16 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פאדג'שיש מוקה יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם חמאה, גרגרי קפה, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, ו כיכר שיש מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של מחבת מרובע 8 או 9 אינץ ' עם לסכל, משאיר לסכל תלוי 2 צדדים מנוגדים של מחבת; רדיד שומן עם חמאה.
בסיר 2 ליטר nonstick, מערבבים 3/4 כוס חלב ואבקת האספרסו. מערבבים שבבי אפייה לבנים.
חום מעל חום בינוני-נמוך 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שבבי נמסים תערובת חלקה.
בסיר אותו, לערבב שנותר חלב, שוקולד צ ' יפס ווניל.
חום מעל חום בינוני-נמוך 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שבבי נמסים תערובת חלקה. טיפה על ידי כפיות מעל שכבת אספרסו. מערבולת תערובות עם סכין שולחן. לחץ בעדינות עם היד כדי להחליק את החלק העליון.
מקררים כ 2 שעות או עד מקורר המשרד.
הסר מהמחבת, באמצעות רדיד להרים.