פאי אגס II
פאי אגס II עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . אם יש לכם אגסים, קרום פשטידה בלתי מוסווה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת בורבון אגס, סלט אגס ואשכוליות אסייתי עם סאקה גרניטן וסורבה אגס, ו המבורגר הודו אגס ג'ינג'ר עם ממרח יוגורט אגס.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C.)
בקערה גדולה, לשלב ביצים, קמח, סוכר, תמצית שקדים וחמאה מומסת.
יוצקים לתוך קרום עוגה בלתי מוסווה. מסדרים אגסים פרוסים בחישורים שמקרינים ממרכז.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 25 עד 35 דקות, או עד custard הוא המשרד. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.