פאי אגס III
פאי אגס III עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 322 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 171 אדם הכין את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אגסים, ביצים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו עוגת בורבון אגס, סלט אגס ואשכוליות אסייתי עם סאקה גרניטן וסורבה אגס, ו המבורגר הודו אגס ג'ינג'ר עם ממרח יוגורט אגס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לחץ על מאפה העוגה לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'. חליל הקצוות.
מניחים את חצאי האגס לחתוך את הצד למטה בקרום העוגה עם הקצוות הקטנים לכיוון המרכז.
בקערה בינונית, מערבבים את החמאה והסוכר יחד עד חלקה, ואז להכות את הביצים אחד בכל פעם עד אור ורך. מערבבים בקמח ווניל.
יוצקים מעל החלק העליון של האגסים.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד אגסים רכים פודינג מוגדר במרכז. מגניב לחלוטין לפני חיתוך והגשה.