פאי אגס טרי
פאי אגס טרי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, אגסים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, עוגת אוכמניות טריה, ו פאי אגס טרי.
הוראות
מערבבים סוכר, קמח, מלח, קינמון ולימון בקערת ערבוב.
מסדרים אגסים בשכבות במחבת מצופה מאפה 9 אינץ', ומפזרים תערובת סוכר על כל שכבה. נקודה עם חמאה.
מרדדים את הבצק שנותר; לחתוך חריצים לבריחת קיטור. להרטיב את השפה של הקרום התחתון.
מניחים את הקרום העליון מעל מילוי. מקפלים קצה מתחת לקרום התחתון, לחיצה לאטום. קצה חליל.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 10 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-350 מעלות F (175 מעלות C) ואפה במשך 35 עד 40 דקות נוספות.