פאי אוכמניות טרי III
פאי אוכמניות טרי III דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך שמן צמחי, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: עוגת אוכמניות טריה, עוגת פירורים אוכמניות, ו פנקייק אוכמניות עם סירופ אוכמניות טרי.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הכן את הקרום.
בקערה גדולה, לשלב קמח, 1/4 כפית מלח 3 כפות סוכר.
מוסיפים שמן וחלב ומערבבים יחד.
לרדד קו 9 מחבת עוגה אינץ'.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 10 דקות או עד חום זהוב.
מניחים 2 כוסות של אוכמניות טריות במעטפת עוגה אפויה.
בסיר, לשלב 2 כוסות אוכמניות טריות או קפואות, מים, קורנפלור, 1/4 כפית מלח 3/4 כוס סוכר. מביאים לרתיחה וממשיכים להרתיח במשך 5 דקות או עד עבה וברור.
יוצקים מילוי על פירות יער בקליפה עוגה ולאפשר להתקרר.