פאי אוכמניות פשוט
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: פאי אוכמניות פשוט, עוגת פירורים אוכמניות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
עבור הקרום: במעבד מזון, מוסיפים את הקמח וקמצוץ נחמד של מלח. דופק קל מאוד רק כדי להתמזג.
מוסיפים את החמאה באופן שווה סביב הקמח ומהירות דופק עד שהקמח דומה להתפוררות קטנה. לאט לאט לשפוך את המים דרך הזרבובית עד הבצק מתחיל לבוא יחד.
הסר במהירות טופס לתוך דיסק. מכסים בחוזקה בניילון נצמד. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
בינתיים, למילוי: בקערה גדולה, מוסיפים את האוכמניות, תפוחים, סוכר, קורנפלור, קינמון, מיץ לימון וקמצוץ מלח. מערבבים לשלב ולהניח בצד.
הסר את הבצק מהמקרר והנח על משטח מקומח קלות. בעדינות לגלגל את הדיסק לתוך מעגל גדול מספיק כדי להתאים לתוך מחבת העוגה ולהשאיר 3 אינץ ' overhang. הבצק צריך להיות בעובי של 1/8 אינץ'. באמצעות חותך פיצה, לקצץ את הקצוות של הבצק.
מניחים את הבצק לתוך מחבת העוגה ולחץ בעדינות על הקרקעית והצדדים כדי להתאים את הבצק למחבת.
יוצקים את מילוי הפרי, ולאחר מכן לפזר את החמאה באופן שווה סביב החלק העליון של העוגה. מקפלים את הבצק הנוסף התלוי מהקצה מעל כדי ליצור את החלק העליון של קרום העוגה. תשאיר חור במרכז לאוורור.
לטאטא את הביצה עם 1 כפית מים מברשת את החלק העליון עם ביצה לשטוף ולאחר מכן מפזרים את הסוכר.
מניחים בתנור ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, כ -35 דקות.
תן לעוגה לנוח לפחות שעה לפני ההגשה לתת לסט המילוי.