המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: פאי אוכמניות פשוט, עוגת פירורים אוכמניות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבור הקרום: במעבד מזון, מוסיפים את הקמח וקמצוץ נחמד של מלח. דופק קל מאוד רק כדי להתמזג.
הסר את הבצק מהמקרר והנח על משטח מקומח קלות. בעדינות לגלגל את הדיסק לתוך מעגל גדול מספיק כדי להתאים לתוך מחבת העוגה ולהשאיר 3 אינץ ' overhang. הבצק צריך להיות בעובי של 1/8 אינץ'. באמצעות חותך פיצה, לקצץ את הקצוות של הבצק.
מניחים את הבצק לתוך מחבת העוגה ולחץ בעדינות על הקרקעית והצדדים כדי להתאים את הבצק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את מילוי הפרי, ולאחר מכן לפזר את החמאה באופן שווה סביב החלק העליון של העוגה. מקפלים את הבצק הנוסף התלוי מהקצה מעל כדי ליצור את החלק העליון של קרום העוגה. תשאיר חור במרכז לאוורור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
9
לטאטא את הביצה עם 1 כפית מים מברשת את החלק העליון עם ביצה לשטוף ולאחר מכן מפזרים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מניחים בתנור ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
תן לעוגה לנוח לפחות שעה לפני ההגשה לתת לסט המילוי.