פאי ברי שטרויזל
פאי ברי Streusel דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 421 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, פירות יער, בישול מהיר tapioca, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת Streusel ברי, עוגת Streusel דובדבן-ברי, ו עוגת Streusel ברי מעורבת.
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה וקיצור; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 5 כפות מי קרח ומעבדים עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם התערובת יבשה. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה.
שלב את כל החומרים במעבד. תהליך עד טופס גושים לחים. (בצק וציפוי יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ציפוי וצינה; לשמור על בצק מקורר. לרכך את הבצק מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
מערבבים סוכר, טפיוקה ומיץ לימון בקערה גדולה.
מוסיפים פירות יער וזורקים בעדינות לשלב.
בואו לעמוד עד טפיוקה מתרכך מעט, ערבוב מדי פעם, על 45 דקות. מחממים תנור ל 204°.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 15 אינץ'.
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. עיטור הבצק מעל 1 אינץ'. מקפלים overhang תחת ו crimp דקורטיבי, להרכיב שפה גבוהה עומד. להקפיא קרום 20 דקות.
כפית מילוי לקרום. להתפורר ציפוי שווה מעל מילוי.
אופים עוגה עד קרום ציפוי הם חום זהוב ומילוי הוא מבעבע, כיסוי רופף עם גיליון נייר אם ציפוי חום מהר מדי, על 55 דקות.
להעביר פאי מתלה מגניב לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים.