פאי דלעת הפוך
פאי דלעת הפוך דורש כ-3 שעות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 175 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-4 גרם שומן למנה. תמורת 79 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מבית Foodnetwork דורש תבלין פאי דלעת, סוכר מגורען, חלב אידוי ותוספת מוקצפת. 711 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 85%, וזה מדהים. מתכונים דומים: פאי דלעת הפוך, פאי דלעת הפוך בריא ופאי תפוחים הפוך עם בצק פאי שנקנה בחנות.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד פצפוצי הגרהם והמרכיבים האופציונליים ומערבבים היטב.
מניחים את התערובת בתבנית פאי עמוקה מרוססת קלות בספריי טפלון, ואופים בתנור במשך 45 דקות. (הוא יישאר מעט רך, כמו מילוי פאי.) מקררים עד לצינון מלא ויציב, לפחות שעתיים. למעלה באופן שווה עם קרקרים גרהם כתושים.
מוסיפים תוספת קצפת וקינמון, אם רוצים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Tenuta di Capraia Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
![Tenuta di Capraia Chianti Classico]()
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia הוא יין בעל מורכבות ומבנה מיטביים. צבע אדום אודם עם גווני סגול. ארומה עזה ועשירה, יצנית, מונעת פירות. תווי דובדבן נעימים, מרעננים ומאוזנים היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.