פאי דלעת הרביעי
פאי דלעת הרביעי הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 271 קלוריות. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם קרום פאי, חלב מתאדה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. מתכונים דומים: פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת פאי קינמון רול כוסות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מקציפים ביצים קלות בקערה בינונית.
מוסיפים דלעת, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ג ' ינג ' ר ומלח. מערבבים היטב ואז מקציפים חלב.
יוצקים לצלחות פאי מרופדות מאפה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות. מנמיכים את האש ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) ואופים עד להתייצבות, 20 עד 30 דקות נוספות. מצננים לפני ההגשה.