פאי דלעת פואטי
פאי דלעת פואטי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך סוכר, חמאה, מחית דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים פירורי קרקר גרהם, חמאה, סוכר ממתקים, ו 1 כפית קינמון יחד במחבת פאי 8 אינץ ' באמצעות מזלג; לחץ קלות לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום מוגדר משחימים קלות, כ 7 דקות; להסיר מהתנור וקריר.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות F (220 מעלות C).
לטאטא דלעת, חלב מרוכז ממותק, ביצים, 1 כפית קינמון, גרידת לימון, מלח, 1/4 כפית אגוז מוסקט, זנגביל, וציפורן יחד בקערה עד חלקה; לשפוך על קרום מקורר.
אופים בתנור במשך 15 דקות. טמפרטורת תנור נמוכה יותר ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עד המילוי מוגדר הקצוות של הקרום הם חום זהוב כהה, 35 עד 40 דקות. עוגה מגניבה לגמרי.
Beat cream, סוכר חום, ותמצית וניל יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף שלך: קצפת צריכה ליצור פסגות חדות.
מורחים קצפת על עוגה מקוררת ואבק קל עם אגוז מוסקט קמצוץ.