קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת פואטי

פאי דלעת פואטי
פאי דלעת פואטי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך סוכר, חמאה, מחית דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם, חמאה, סוכר ממתקים, ו 1 כפית קינמון יחד במחבת פאי 8 אינץ ' באמצעות מזלג; לחץ קלות לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
אבקת סוכראבקת סוכר
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
מחבתמחבת
3
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום מוגדר משחימים קלות, כ 7 דקות; להסיר מהתנור וקריר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לטאטא דלעת, חלב מרוכז ממותק, ביצים, 1 כפית קינמון, גרידת לימון, מלח, 1/4 כפית אגוז מוסקט, זנגביל, וציפורן יחד בקערה עד חלקה; לשפוך על קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
גרידת לימוןגרידת לימון
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
קרוםקרום
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
אופים בתנור במשך 15 דקות. טמפרטורת תנור נמוכה יותר ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עד המילוי מוגדר הקצוות של הקרום הם חום זהוב כהה, 35 עד 40 דקות. עוגה מגניבה לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
Beat cream, סוכר חום, ותמצית וניל יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף שלך: קצפת צריכה ליצור פסגות חדות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
קצפתקצפת
סוכר חוםסוכר חום
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
מורחים קצפת על עוגה מקוררת ואבק קל עם אגוז מוסקט קמצוץ.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
מוסקטמוסקט
מורחיםמורחים