פאי דלעת פקאן חמאה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי דלעת פקאן חמאה. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם דלעת, קינמון טחון, קצפת נוספת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 35%. ציון זה הוא רע למדי. פאי חמאת דלעת בורבון-פקאן, פאי דלעת טופי פקאן חמאה, ו פאי דלעת-פקאן עם רוטב חמאת ויסקי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מורחים גלידה לתוך הקרום; להקפיא במשך 2 שעות או עד המשרד.
בקערה קטנה שלבו את הדלעת, הסוכר, הקינמון, הג ' ינג ' ר ואגוז המוסקט; מקפלים פנימה קצפת.
מורחים על גלידה. לכסות להקפיא במשך 2 שעות או עד המשרד. ניתן להקפיא עד 2 חודשים.
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני החיתוך.
מזלפים ציפוי גלידת שוקולד אם רוצים. בובה עם קצפת.
יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח
ניתן לשלב פאי דלעת עם וין סנטו, מוסקטו ויין קרח. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבליני אפייה ואגוזים, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. גם מוסקטו נוצץ טוב יעבוד, ואם מתחשק לך לבזבז, יין קרח. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו קולדה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.