פאי דלעת פרפה קינואה עם שטרויזל פקאן ג'ינג'רס
מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 3045 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם פירורי gingersnap, יוגורט יווני וניל, מחית דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דלעת עוגת גבינה Gingersnap ברים Streusel, עוגת גבינה דלעת עם קרום פקאן Gingersnap, ו עוגת גבינה דלעת עם Gingersnap & קרום פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את הקינואה, המים והקינמון לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים, מכוסים, עד שהמים נספגים, כ -15 דקות ומניחים בצד.
מערבבים את פירורי gingersnap, סוכר, פקאנים וחמאה util זה יוצר פירורים, פרושים בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים בתנור 177° שחומם מראש עד חום זהוב קל, על 7-10 דקות ומניחים בצד.
מערבבים את מחית הדלעת עם הסוכר החום, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן ומניחים בצד
מניחים 1/4 כוס יוגורט לתוך 4 כוסות גדולות העליון עם קינואה כוס 1/4 ו 1/4 כוס דלעת, לחזור עם קבוצה אחרת של שכבות העליון עם כף של streusel פקאן.