פאי הרועים של סופי
פאי הרועים של סופי יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 57% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1189 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -59 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על 17 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שעועית אפויה, עגבניות משומרות, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 96% . מתכונים דומים: פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול , פאי קוקוס בלתי אפשרי ופאי סיר עוף עם 4 מרכיבים .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים את תפוחי האדמה בסיר וממלאים בכמות מספקת של מים לכיסוי. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש בינונית עד לריכוך מספיק כדי לחורר במזלג, כ-10 דקות.
מסננים ומועכים עם חמאה וחלב למרקם הרצוי.
בינתיים מפוררים את הטלה הטחון למחבת גדולה. מבשלים ומערבבים עד שכבר לא ורוד. מתבלים ברוטב ווסטרשייר ובציר בקר.
מוסיפים את הפטריות והבצל; ממשיכים לבשל ומערבבים עד לריכוך.
מעבירים את תכולת המחבת לתבנית גדולה.
מערבבים את השעועית האפויה, קוביות העגבניות, תערובת הרוטב והגזר עם הטלה. מורחים קוביות גדולות של פירה מלמעלה ומפזרים בזהירות באופן שווה כדי לכסות את כל החלק העליון. מגרפים מעליו עם מזלג כדי ליצור מרקם פריך מלמעלה כשהיא משחימה.
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלק העליון שחום ופריך.