פאי הרועים של סופי
פאי הרועים של סופי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1017 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. . לכו לחנות ותביאו טלה טחון, אופים תפוחי אדמה, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Kolacky של סופי, Créspeou של סופי דאל, ו תבשיל ההמבורגר של סופי.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה לסיר וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני עד רך מספיק כדי לחדור עם מזלג, על 10 דקות.
לנקז מחית עם חמאה וחלב למרקם הרצוי.
בינתיים, להתפורר טלה הקרקע למחבת גדולה. מבשלים ומערבבים עד שכבר לא ורוד. העונה עם רוטב ווסטרשייר ובוליון בקר.
מוסיפים את הפטריות והבצל; ממשיכים לבשל ומערבבים עד למכרז.
להעביר את התוכן של המחבת לתבשיל תבשיל גדול.
מערבבים את השעועית האפויה, עגבניות חתוכות לקוביות, תערובת רוטב וגזר עם הטלה. Dollop כתמים גדולים של פירה מעל ראש בזהירות להפיץ באופן שווה כדי לכסות את כל הדף. לגרוף על זה עם מזלג כדי ליצור מרקם פריך על גבי כאשר הוא חומים.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון הוא השחמה פריך.