פאי חזיר מתובל
פאי חזיר מתובל לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 552 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך צלי כתף חזיר, אבקת אפייה, שזיפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 46%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: עוגת חזיר, עוגת חזיר שמנת, ו עוגת חזיר על האש.
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים חזיר ב -2 כפות חמאה עד שכבר לא ורוד.
מוסיפים את הסיידר והמים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות. מערבבים פנימה את הפירות והתיבול; מבשלים עוד 10 דקות.
ממיסים את יתרת החמאה; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. לאט לאט להוסיף לתערובת בשר. מביאים לרתיחה; מבשלים 1-2 דקות או עד להסמכה. מחק ציפורן. מערבבים בטטות.
יוצקים לתוך 3-קוט משומן. תבנית אפייה.
לקבלת קרום, לשלב את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה.
שלב את החלב והחמאה; מערבבים לחומרים יבשים עד לקבלת תערובת חלקה.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 28-32 דקות או עד שהקרום משחים.