קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

חזיר צלוי לחג הפסחא

חזיר צלוי לחג הפסחא
חזיר פסחא קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. זה מושלם עבור פסחא. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, חזיר, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו טלה צלוי לחג הפסחא, תפריט הפסחא שלי: דגים צלויים, ו קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). יש לשטוף את החזיר ולטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
מניחים את החזיר במחבת קלייה רדודה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החרדל, סירופ מייפל, סוכר חום ואבקת בצל. מעיל את החזיר לחלוטין עם זיגוג באמצעות כף או מברשת.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
צולים את החזיר שנחשף במשך 2 שעות בתנור שחומם מראש, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4
תן לו לנוח במשך כ -15 דקות לפני גילוף כדי למנוע ממנו להתייבש.