חזיר צלוי לחג הפסחא
חזיר פסחא קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. זה מושלם עבור פסחא. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, חזיר, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו טלה צלוי לחג הפסחא, תפריט הפסחא שלי: דגים צלויים, ו קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). יש לשטוף את החזיר ולטפוח יבש עם מגבות נייר.
מניחים את החזיר במחבת קלייה רדודה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החרדל, סירופ מייפל, סוכר חום ואבקת בצל. מעיל את החזיר לחלוטין עם זיגוג באמצעות כף או מברשת.
צולים את החזיר שנחשף במשך 2 שעות בתנור שחומם מראש, או עד מחומם דרך.
תן לו לנוח במשך כ -15 דקות לפני גילוף כדי למנוע ממנו להתייבש.