פאי חמאת תפוחים
מתכון זה מכין 8 מנות עם 413 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חלב מרוכז, חומץ תפוחים, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו חטיפי פאי חמאת תפוחים, פאי תפוחים לחמניות קינמון, ו סופגניות אפויות פאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
דופק זנגבילתנמנם במעבד מזון 20 פעמים או עד הקרקע דק. עם מעבד פועל, יוצקים חמאה דרך המצנח מזון, עיבוד עד מעורבב. לחץ על תערובת לצלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות. מצננים על רשת 5 דקות.
בינתיים מקציפים יחד חלב מרוכז ממותק ו -3 המרכיבים הבאים.
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות. מצננים 2 עד 24 שעות.
הערה: בדקנו עם חמאת התפוחים המתובלת של סמוקר.