קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי חמוציות אגס

פאי חמוציות אגס
פאי חמוציות אגס לוקח בערך 9 שעות ו -45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. לכו לחנות ואספו מלח כשר, מיץ לימון, חמוציות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי אגס חמוציות, פאי אגס חמוציות, ו פאי אגסים וחמוציות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
מניחים את החמאה, קיצור מיץ חמוציות לתוך המקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
בקערה של מעבד מזון, שלבו את מלח הקמח והסוכר על ידי פעימה 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את החמאה ודופקים 5 עד 6 פעמים עד שהמרקם נראה קמחי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
הוסף את הקיצור ודופק עוד 3 עד 4 פעמים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
7
מסירים את מכסה מעבד המזון ומפזרים פנימה 5 כפות ממיץ החמוציות. החלף את המכסה ואת הדופק 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים עוד מיץ חמוציות לפי הצורך, ודופקים שוב עד שהתערובת מחזיקה יחד בסחיטה. משקלים את הבצק ומחלקים לשניים. מעצבים כל חצי לדיסק, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות 1 ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
קלף וגרעין את האגסים. פורסים לטריזים בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'. זורקים את כל האגסים עם 1/4 כוס מהסוכר, מניחים במסננת מעל קערה גדולה ומניחים להתנקז למשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מעבירים את הנוזל המרוקן לסיר קטן, מניחים על אש בינונית ומצמצמים ל -2 כפות. מניחים בצד להתקרר. זורקים את האגסים עם יתרת הסוכר, החמוציות, קמח הטפיוקה, הריבה, מיץ החמוציות, מיץ הלימון, המלח ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוציאים 1 דיסק בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3
מניחים את הבצק על פיסת נייר שעווה מקומחת קלות. מפזרים קלות את החלק העליון של הבצק בקמח ומרדדים לעיגול בגודל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מניחים לתבנית טארט בגודל 9 1/2 עד 10 אינץ 'בעומק 2 אינץ'. לחץ בעדינות את הבצק לדפנות התבנית, מכווץ וגוזם את הקצוות לפי הצורך. הניחו ציפור פאי במרכז תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את האגסים לתוך קליפת העוגה הלא אפויה בעיגולים קונצנטריים המתחילים סביב הקצוות, עובדים לכיוון המרכז ויוצרים תלולית קלה במרכז הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מפזרים את החמוציות מעט בכל פעם תוך כדי.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
7
יוצקים מעל כל נוזל שנשאר בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מרדדים את בצק הפאי השני כראשון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מניחים את הבצק הזה מעל התפוחים, לוחצים את ציפור הפאי דרך הקרום העליון. לחץ יחד את שולי הבצק סביב שפת הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
מברישים את הקרום העליון במיץ המופחת בכל מקום למעט סביב קצה הפשטידה. חתוך עודף בצק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
11
מניחים את הפשטידה על תבנית חצי גיליון מרופדת בנייר אפייה ואופים על רצפת התנור למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מעבירים למדף התחתון של התנור וממשיכים לאפות עוד 20 דקות או עד שהאגסים מבושלים אך לא עכורים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מוציאים למדף ומצננים מינימום 4 שעות או עד לטמפרטורת החדר כמעט.

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.