קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי חמוציות אגס

פאי חמוציות אגס
פאי חמוציות אגס לוקח בערך 9 שעות ו -45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. לכו לחנות ואספו מלח כשר, מיץ לימון, חמוציות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי אגס חמוציות, פאי אגס חמוציות, ו פאי אגסים וחמוציות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
מניחים את החמאה, קיצור מיץ חמוציות לתוך המקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בקערה של מעבד מזון, שלבו את מלח הקמח והסוכר על ידי פעימה 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את החמאה ודופקים 5 עד 6 פעמים עד שהמרקם נראה קמחי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הוסף את הקיצור ודופק עוד 3 עד 4 פעמים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
7
מסירים את מכסה מעבד המזון ומפזרים פנימה 5 כפות ממיץ החמוציות. החלף את המכסה ואת הדופק 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים עוד מיץ חמוציות לפי הצורך, ודופקים שוב עד שהתערובת מחזיקה יחד בסחיטה. משקלים את הבצק ומחלקים לשניים. מעצבים כל חצי לדיסק, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות 1 ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
קלף וגרעין את האגסים. פורסים לטריזים בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'. זורקים את כל האגסים עם 1/4 כוס מהסוכר, מניחים במסננת מעל קערה גדולה ומניחים להתנקז למשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מעבירים את הנוזל המרוקן לסיר קטן, מניחים על אש בינונית ומצמצמים ל -2 כפות. מניחים בצד להתקרר. זורקים את האגסים עם יתרת הסוכר, החמוציות, קמח הטפיוקה, הריבה, מיץ החמוציות, מיץ הלימון, המלח ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מוציאים 1 דיסק בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מניחים את הבצק על פיסת נייר שעווה מקומחת קלות. מפזרים קלות את החלק העליון של הבצק בקמח ומרדדים לעיגול בגודל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים לתבנית טארט בגודל 9 1/2 עד 10 אינץ 'בעומק 2 אינץ'. לחץ בעדינות את הבצק לדפנות התבנית, מכווץ וגוזם את הקצוות לפי הצורך. הניחו ציפור פאי במרכז תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את האגסים לתוך קליפת העוגה הלא אפויה בעיגולים קונצנטריים המתחילים סביב הקצוות, עובדים לכיוון המרכז ויוצרים תלולית קלה במרכז הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מפזרים את החמוציות מעט בכל פעם תוך כדי.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
7
יוצקים מעל כל נוזל שנשאר בקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מרדדים את בצק הפאי השני כראשון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים את הבצק הזה מעל התפוחים, לוחצים את ציפור הפאי דרך הקרום העליון. לחץ יחד את שולי הבצק סביב שפת הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מברישים את הקרום העליון במיץ המופחת בכל מקום למעט סביב קצה הפשטידה. חתוך עודף בצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
11
מניחים את הפשטידה על תבנית חצי גיליון מרופדת בנייר אפייה ואופים על רצפת התנור למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מעבירים למדף התחתון של התנור וממשיכים לאפות עוד 20 דקות או עד שהאגסים מבושלים אך לא עכורים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
מוציאים למדף ומצננים מינימום 4 שעות או עד לטמפרטורת החדר כמעט.

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםעוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרה, כ 2 3/4 כוסות, בתוספת תוספת לאבקקמח לכל מטרה, כ 2 3/4 כוסות, בתוספת תוספת לאבק12 כפיות אבקת שום1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחון טריאגוז מוסקט טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ריבת חמוציותריבת חמוציות0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי5kgsלאגסים, תערובת של ברטלט, בוסק ו / או אנג'ולאגסים, תערובת של ברטלט, בוסק ו / או אנג'ו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק1אוראו ממולאים כפוליםמלח שולחןמלח שולחן33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח טפיוקהקמח טפיוקה170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץחמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קיצור ירקות, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץקיצור ירקות, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.