קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי חמוציות אגס

פאי חמוציות אגס
פאי חמוציות אגס לוקח בערך 9 שעות ו -45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. לכו לחנות ואספו מלח כשר, מיץ לימון, חמוציות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי אגס חמוציות, פאי אגס חמוציות, ו פאי אגסים וחמוציות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
מניחים את החמאה, קיצור מיץ חמוציות לתוך המקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
בקערה של מעבד מזון, שלבו את מלח הקמח והסוכר על ידי פעימה 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את החמאה ודופקים 5 עד 6 פעמים עד שהמרקם נראה קמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
הוסף את הקיצור ודופק עוד 3 עד 4 פעמים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
7
מסירים את מכסה מעבד המזון ומפזרים פנימה 5 כפות ממיץ החמוציות. החלף את המכסה ואת הדופק 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים עוד מיץ חמוציות לפי הצורך, ודופקים שוב עד שהתערובת מחזיקה יחד בסחיטה. משקלים את הבצק ומחלקים לשניים. מעצבים כל חצי לדיסק, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות 1 ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
קלף וגרעין את האגסים. פורסים לטריזים בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'. זורקים את כל האגסים עם 1/4 כוס מהסוכר, מניחים במסננת מעל קערה גדולה ומניחים להתנקז למשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מעבירים את הנוזל המרוקן לסיר קטן, מניחים על אש בינונית ומצמצמים ל -2 כפות. מניחים בצד להתקרר. זורקים את האגסים עם יתרת הסוכר, החמוציות, קמח הטפיוקה, הריבה, מיץ החמוציות, מיץ הלימון, המלח ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוציאים 1 דיסק בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
מניחים את הבצק על פיסת נייר שעווה מקומחת קלות. מפזרים קלות את החלק העליון של הבצק בקמח ומרדדים לעיגול בגודל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים לתבנית טארט בגודל 9 1/2 עד 10 אינץ 'בעומק 2 אינץ'. לחץ בעדינות את הבצק לדפנות התבנית, מכווץ וגוזם את הקצוות לפי הצורך. הניחו ציפור פאי במרכז תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים את האגסים לתוך קליפת העוגה הלא אפויה בעיגולים קונצנטריים המתחילים סביב הקצוות, עובדים לכיוון המרכז ויוצרים תלולית קלה במרכז הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מפזרים את החמוציות מעט בכל פעם תוך כדי.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
7
יוצקים מעל כל נוזל שנשאר בקערה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מרדדים את בצק הפאי השני כראשון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים את הבצק הזה מעל התפוחים, לוחצים את ציפור הפאי דרך הקרום העליון. לחץ יחד את שולי הבצק סביב שפת הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מברישים את הקרום העליון במיץ המופחת בכל מקום למעט סביב קצה הפשטידה. חתוך עודף בצק.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
11
מניחים את הפשטידה על תבנית חצי גיליון מרופדת בנייר אפייה ואופים על רצפת התנור למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מעבירים למדף התחתון של התנור וממשיכים לאפות עוד 20 דקות או עד שהאגסים מבושלים אך לא עכורים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
מוציאים למדף ומצננים מינימום 4 שעות או עד לטמפרטורת החדר כמעט.

מרכיבים

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.