קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי ליים מפתח אני

פאי ליים מפתח אני
פאי ליים מפתח אני לקטו אובו צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 117 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר, ליים, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 30%. נסו אפוי מפתח ליים פאי סופגניות {מפתח ליים בלוג המפלגה}, עוגות פאי ליים מפתח-פשטידות ליים מפתח הפוכות, ו המרכיב הסודי (מפתח ליים): טאקו שרימפס מפתח ליים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם עם סוכר וחמאה מומסת. לחץ לתוך 9 אינץ עוגת צלחת ואופים עבור 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מפרידים 2 מהביצים, מניחים את שני החלבונים לקערת ערבוב. שומרים את החלמונים בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
כדי החלמונים, מוסיפים ביצה אחת שלמה, מיץ ליים וחלב מרוכז ממותק.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
מיץ לייםמיץ ליים
ביצהביצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
6
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. בעזרת להבי מיקסר נקיים או חיבור להקציף מקציפים את החלבונים עם מלח ושמנת אבנית עד שהם נוקשים, אך לא יבשים. מקפלים לבנים לתערובת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
7
יוצקים מילוי לקרום אפוי חלקית.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
8
אופים בחום של 325 מעלות פרנהייט (165 מעלות צלזיוס) למשך 10 עד 15 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מניחים להתקרר בטמפרטורת החדר, ואז מקפיאים 4 שעות עד לילה. רגע לפני ההגשה מקציפים שמנת ליצירת פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
10
מגישים מעוטרים בקצפת ופרוסות ליים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
פרוסת לייםפרוסת ליים

יין מומלץ: Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן

מוסקטו ד ' אסטי, ריזלינג הקציר המאוחר וסוביניון בלאן הקציר המאוחר הם הבחירות המובילות שלי לפאי ליים מפתח. מכיוון שעוגת ליים מפתח היא די טארט, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה כדי לאזן אותה. אתה יכול לנסות את פרונטו מוסקטו ד ' אסטי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
פרונוטו מוסקטו ד ' אסטי
פרונוטו מוסקטו ד ' אסטי
צבע צהוב בהיר עז. על האף: מאפייני מוסקטו אופייניים עם רמזים לדבש שיטה ועוזרד. על החיך: מלא, צפוף, נמרץ ואלגנטי עם גימור נעים, ארמוני ורענן. במיטבו עם פירות טריים (טוב גם מעורבב עם תותים, אפרסקים ופירות יער) ועם מאפים. שיוגש מגניב ב-10 סק ג.