פאי מקרון קוקוס
פאי מקרון קוקוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 428 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורש פקאן, קוקוס, מלח וקמח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: פאי מקרון קוקוס, פאי דלעת מקרון קוקוס, ו פאי מוס שוקולד עם קרום מקרון קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מניחים אגוזי פקאן בתחתית קליפת העוגה.
שלב חמאה מומסת, קוקוס, מלח, מים, קמח, סוכר וביצים טרופות מעט.
יוצקים מילוי על אגוזי פקאן בקרום.
אופים 45 דקות, או עד להזהבה. מצננים לפני ההגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בוליג-להנרט פייספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![בוליג-לנרט פייספורטר גולדטרופשן ריזלינג ספאטלס]()
בוליג-לנרט פייספורטר גולדטרופשן ריזלינג ספאטלס
פייספורטר-גולדטרפצ ' ן הוא אחד הכרמים הפרטיים הידועים ביותר (איינזלאגן) באזור מוסל בגרמניה. כרם זה מורכב ממדרונות תלולים ומרוחקים הפונים דרומה המסודרים בצורה דרמטית דמוית אמפיתיאטרון לחשיפה והיבט אידיאליים כאשר הנהר משקף שמש מבוקשת ישירות לגפנים. ריזלינגים מצוינים הם בדרך כלל מחוממים בשמש ובשלים, עם מינרליות מובהקת של סלע וחומציות מאוזנת. בשל, מלא בטעמי פירות טרופיים של אננס, מנגו וגויאבה, עם מבטאים של מאפה. מציע גימור בהיר של קיווי וליים, המציג מגע של קמומיל ושמנת. ריזלינג עסיסי.התאמה מושלמת למנות מתובלות הודיות ואסייתיות חזקות. פנטסטי גם עם רגל ברווז מתובלת, מנות עם רטבים חומציים, ירקות קלויים וגבינות רכות.