פאי מרנג חמוציות
פאי מרנג חמוציות הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם מים, חמאה, קרם אבנית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה סביב 55 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 19%, וזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: פאי מרנג חמוציות, פאי מרנג חמוציות, ו פאי מרנג חמוציות.
הוראות
לגולל מאפה לתוך 9-ב. עמוק-צלחת עוגת צלחת; חליל קצוות. קו מאפה לא מסודר בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450 ניתנים להזזה למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
בינתיים, בסיר גדול, לשלב את חמוציות, סוכר ומים. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, על אש בינונית עד שפירות יער קופצים, כ -15 דקות. בקערה קטנה שלבו את החלמונים, הקמח והמלח.
הסר את תערובת החמוציות מהאש; מערבבים כמות קטנה לתערובת הביצים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה חמאה ותמצית.
למרנג, בקערה גדולה, מקציפים את החלבונים, קרם הטרטר והווניל במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים על מילוי חם, איטום קצוות לקרום.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד להזהבה. מגניב על מתלה תיל במשך שעה 1; מקררים במשך 1-2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, הקציר המאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. אתה יכול לנסות שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג