קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי מרנג לימון של Gramercy Tavern

פאי מרנג לימון של Gramercy Tavern
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון של Gramercy. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, סוכר, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו האיש של Gramercy Tavern על העיר, Gramercy Tavern ' s Goodfellow, ו עוגת הזנגביל של גרמרסי טברנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבצק: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד שהתערובת נראית כמו חול.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מוסיפים את החלמון ומערבבים רק עד לקבלת הבצק. כמה כתמים יבשים ופירורים הם בסדר; הם יירטבו כמו הבצק נשען.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
טופס את הבצק לכדור, לשטח, ולעטוף היטב בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 2 שעות, או לילה. הבצק יכול להיות קפוא עד חודש; להפשיר אותו לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
ברגע שהבצק מתקרר, על משטח מקומח קלות, מרדדים את הבצק המאפה. להתאים אותו לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' ו crimp הקצוות.להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מחממים את התנור ל 191°, עם מתלה בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
קו קליפת העוגה עם נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים את קליפת העוגה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר את הנייר ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקליפה הוא חום זהוב באופן שווה מבושל כל הדרך, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
בואו מגניב. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
תכין את עוגת הלימון. בקערה בינונית, מערבבים את החלמונים ואת קורנפלור ומקציפים עד חלקה, ואז להפריש. בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, גרידת לימון ומיץ, חמאה ומלח ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
לאט לאט לטאטא על כוס של הנוזל החם לתערובת החלמון בזרם יציב כדי למזג אותו. לאחר מכן יוצקים את התוכן של הקערה לתוך הסיר ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן להיכנס לקצוות של המחבת כדי לשמור על הקרד מלהידבק או בוער, עד טופס הבועות הראשון. (מנמיכים את החום קצת אם אתה רואה יותר מכמה בועות.) מיד להסיר מהחום ולהפיץ את הקרד לתוך קליפת העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מיד להפוך את מרנג (מרנג יהיה לדבוק טוב יותר את הקרד אם הקרד הוא עדיין חם). בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ואת עמילן תירס. בקערה של מערבל לעמוד, מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות בינונית-נמוכה עד קצף, על 4 דקות. להגדיל את מהירות המיקסר בינוני בהדרגה לשפוך את תערובת הסוכר לתוך הלבנים. לאחר הסוכר משולב, להגדיל את המהירות בינוני גבוה שוט מרנג עד פסגות בינוני נוקשה טופס (שיא של מרנג צריך לקום, ואז לאט להתכרבל), כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
מורחים את המרנג על גבי עוגת הלימון עם מרית קטנה, כדי לאטום את המרנג לקצוות של הקרום כל הדרך סביב העוגה. יוצרים פסגות על ידי הרמת המרית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
אופים את העוגה עד המרנג הוא זהוב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
בואו להתקרר, ואז לקרר עד קר. העוגה תשמור, מכוסה, במקרר עד 2 ימים.