קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי מרנג לימון של Gramercy Tavern

פאי מרנג לימון של Gramercy Tavern
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון של Gramercy. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, סוכר, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו האיש של Gramercy Tavern על העיר, Gramercy Tavern ' s Goodfellow, ו עוגת הזנגביל של גרמרסי טברנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבצק: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד שהתערובת נראית כמו חול.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
מוסיפים את החלמון ומערבבים רק עד לקבלת הבצק. כמה כתמים יבשים ופירורים הם בסדר; הם יירטבו כמו הבצק נשען.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
4
טופס את הבצק לכדור, לשטח, ולעטוף היטב בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 2 שעות, או לילה. הבצק יכול להיות קפוא עד חודש; להפשיר אותו לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
ברגע שהבצק מתקרר, על משטח מקומח קלות, מרדדים את הבצק המאפה. להתאים אותו לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' ו crimp הקצוות.להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מחממים את התנור ל 191°, עם מתלה בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
קו קליפת העוגה עם נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
אופים את קליפת העוגה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר את הנייר ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקליפה הוא חום זהוב באופן שווה מבושל כל הדרך, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בואו מגניב. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
תכין את עוגת הלימון. בקערה בינונית, מערבבים את החלמונים ואת קורנפלור ומקציפים עד חלקה, ואז להפריש. בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, גרידת לימון ומיץ, חמאה ומלח ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
לאט לאט לטאטא על כוס של הנוזל החם לתערובת החלמון בזרם יציב כדי למזג אותו. לאחר מכן יוצקים את התוכן של הקערה לתוך הסיר ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן להיכנס לקצוות של המחבת כדי לשמור על הקרד מלהידבק או בוער, עד טופס הבועות הראשון. (מנמיכים את החום קצת אם אתה רואה יותר מכמה בועות.) מיד להסיר מהחום ולהפיץ את הקרד לתוך קליפת העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מיד להפוך את מרנג (מרנג יהיה לדבוק טוב יותר את הקרד אם הקרד הוא עדיין חם). בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ואת עמילן תירס. בקערה של מערבל לעמוד, מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות בינונית-נמוכה עד קצף, על 4 דקות. להגדיל את מהירות המיקסר בינוני בהדרגה לשפוך את תערובת הסוכר לתוך הלבנים. לאחר הסוכר משולב, להגדיל את המהירות בינוני גבוה שוט מרנג עד פסגות בינוני נוקשה טופס (שיא של מרנג צריך לקום, ואז לאט להתכרבל), כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מורחים את המרנג על גבי עוגת הלימון עם מרית קטנה, כדי לאטום את המרנג לקצוות של הקרום כל הדרך סביב העוגה. יוצרים פסגות על ידי הרמת המרית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
אופים את העוגה עד המרנג הוא זהוב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
בואו להתקרר, ואז לקרר עד קר. העוגה תשמור, מכוסה, במקרר עד 2 ימים.