קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

פאי מרנג ריבס

פאי מרנג ריבס
פאי מרנג ריבס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 218 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם קרום פאי בודד לא אפוי, מלח, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 32%. נסו פאי מרנג ריבס, פאי מרנג ריבס, ו פאי מרנג ריבס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים חלמונים לקערה גדולה; מניחים חלבונים בקערת זכוכית או מתכת נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
התאימו קרום פאי לכלי פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
4
מורחים ריבס לתחתית הקרום.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
מקציפים 1 כוס סוכר, חצי וחצי, קמח ומלח לחלמונים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים תערובת על ריבס.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שקרום העוגה משחים ומילוי מוגדר, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מקציפים חלבונים עד שהם נוקשים בעזרת מערבל חשמלי; מקציפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר ושמנת אבנית לחלבוני ביצה ליצירת מרנג מבריק. כפית מרנג על מילוי פאי, הולך ישר לקצה הקרום ומכסה את כל המילוי. השתמש בכף או במרית כדי ליצור מערבולות דקורטיביות במרנג.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מחזירים את הפשטידה לתנור ואופים עד שהמרנג משחים קלות, עוד 10 דקות. הכי טוב להגיש מעט חם.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.