קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פאי פירה

פאי פירה
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, פשטידת בשר חזיר ופירה., ו צמד מחית תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ולהתאים את מתלה התנור למיקום המרכזי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מגלגלים את קרום העוגה התחתון החוצה ומתאימים בתוך צלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
הוסף תפוח אדמה לתחתית והתפשט לשכבה חלקה, אפילו. באמצעות כף גדולה, לעשות 5 חריצים בתפוחי האדמה רדיאלית. ממלאים כל חריץ ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
4
מרדדים את הקרום העליון ועוגת חותם.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
לטאטא ביצה לבן עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מברשת קרום העליון עם תערובת ביצה לבן לחתוך 3 עד 5 חורים אוורור.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
7
מפזרים במשורה עם מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
8
מניחים עוגה בתנור ואופים במשך 15 דקות עד חום זהוב חיוור. הפחת את החום ל-350 ° F והמשיך לאפות עד שחום זהוב עמוק והתערובת מתחילה לבעבע דרך הארובות, בערך 45 דקות יותר. אפשר להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק