פאי פקאן VI
. אם יש לכם סוכר חום, מלח, סירופ תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C.)
בקערה גדולה, שמנת החמאה וסוכר חום. מקציפים את סירופ התירס, ביצים, מלח ווניל. מערבבים בפקאנים הקצוצים.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-325 מעלות F (165 מעלות C) ואפה במשך 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.