פאי פקאן זהוב
אם יש לכם כ -3 שעות ו-15 דקות לבלות במטבח, פאי פקאן זהוב עשוי להיות מתכון מצוין ללא מוצרי חלב לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 498 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-8 מנות . הוא מתאים גם כקינוח במחיר סביר לחג ההודיה . אם יש לכם סוכר חום, וניל, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 יגידו שהוא פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 38% , וזה לא כל כך מרהיב. נסו את "חומוס זהוב עם כוסברה, שום, עגבניות מיובשות וגבינת עיזים" , "מרק פטריות זהוב עם בצלצלי שאלוט פריכים וקרם פרש" , ו"בלונדיז חמאת בוטנים אוראו זהוב" (מתכונים דומים).
הוראות
חממו תנור ל-375 מעלות פרנהייט.
מניחים את קלתית הפאי בתבנית פאי מזכוכית בקוטר 23 ס"מ לפי ההוראות שעל הקופסה לפאי ממולא בקרום אחד.
בקערה גדולה, ערבבו סוכר חום, קמח, סירופ תירס, וניל וביצים עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו פקאנים וחמאה.
יוצקים לתבנית מרופדת בקרום.
אופים 40 עד 50 דקות או עד שהמלית תפוחה והפאי זהוב-חום. מצננים לחלוטין, כשעתיים. מאחסנים במקרר.