קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פאי קציצות אגס

פאי קציצות אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי בשר אגס. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, ביצה, allspice הקרקע, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר טחון אגס, שטרודל אגס בשר טחון, ו אגס & עוגת פירורים בשר טחון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא הראשון 9 מרכיבים לרתיחה בסיר כבד גדול, ערבוב לעתים קרובות; להפחית את החום בינוני גבוה, ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, 25 עד 30 דקות או עד מעובה. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
Fit 1 piecrust לתוך צלחת עמוקה 9 אינץ ' pieplate על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
מערבבים פקאנים לתוך תערובת אגס; כף לתוך piecrust.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
רול שנותר piecrust ללחוץ על קווי קיפול.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
לגזור ולהסיר צורות עלה ממרכז piecrust באמצעות חותך עוגיות בצורת עלה, משאיר גבול 3 אינץ ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
6
מברשת piecrust ועלים עם ביצה מוכה. בזהירות למקם piecrust מעל מילוי; לקפל קצוות תחת. הפוך חתכים אלכסוניים לתוך קצה במרווחים 1/4 אינץ'; לקפל כל חתיכה אחרת פנימה. סדר עלים על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
אופים על מתלה התנור הנמוך ביותר ב 350 במשך 1 שעה או עד חום זהוב, מיגון עם רדיד אלומיניום כדי למנוע בראונינג מוגזם, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®