פאי קרם שוקולד I
פאי קרם שוקולד 1 לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -15 גרם חלבון , 55 גרם שומן , ובסך הכל 992 קלוריות . תמורת 2.26 דולר למנה , תקבלו קינוח ל-10 סועדים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו קליפת פאי, חלב, קמח ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשפר. פאי קרם שוקולד לבן ובננה , פאי קרם שוקולד חמאת בוטנים ופאי גלידת שוקולד חם דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ערבבו סוכר, קמח, חלב ושוקולד קצוץ בסיר בנפח 2 ליטר. תוך כדי ערבוב מתמיד, בשלו על אש בינונית עד שהתערובת מתחילה לבעבע. המשיכו לערבב במשך 2 דקות.
ערבבו מעט מהתערובת החמה עם חלמוני הביצים, תוך כדי טריפה מהירה כדי למנוע בישול החלמונים. ערבבו את תערובת החלמונים החמה עם יתרת תערובת השוקולד, ובשלו במשך 90 שניות נוספות.
מסירים מהאש, ומערבבים פנימה חמאה או מרגרינה ווניל.
יוצקים את המלית לקליפת הפאי ומקררים עד להתייצבות. מכסים בקצפת וקצת שוקולד מגורר.