פאי רועים הפוך
המתכון הפוך פאי רועים יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 50 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 369 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה חדשים, בצל, רוטב בית טוסקני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פשטידת רועים, פאי רועים הפוך, ו פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!) (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה במיקרוגל ומים ב 2 qt. תבשיל avenproof מיקרוגל על גבוה 10 עד 12 דקות. או עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.
בואו לעמוד 5 דקות. בינתיים, רוטב חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר ובצל; מערבבים. לבשל 10 דקות. עד הבשר הוא השחמה, ערבוב מדי פעם. מערבבים תירס ועגבניות.
מסננים תפוחי אדמה; לחזור תבשיל. לשטח תפוחי אדמה עם החלק התחתון של כוס קטנה או קערה; העליון עם תערובת בשר וגבינה. כיסוי.
אופים 25 דקות. או עד החומרים מחוממים דרך העליון הוא חום זהוב, חשיפת האחרון 5 דקות.