קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פאי תות טבעוני טרי

פאי תות טבעוני טרי
פאי תות טבעוני טרי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו עמילן arrowroot, מים, קיצור ירקות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אוכמניות טריה, גלידה טבעונית עם פצפוצי שוקולד מריר בטעם תות וחמשת הגלידות הטבעוניות fave Friday - Summertime, ו עוגת תותים טבעונית מוגשת עם קצפת טבעונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את קרום העוגה, מניחים קמח ומלח בגודל בינוני, קערה צוננת. לשבור את קיצור ירקות מקורר לחתוך קמח עם מזלג או בלנדר מאפה עד שיש חתיכות בגודל אפונה של בצק. מוסיפים לאט לאט מי קרח כף אחת בכל פעם ומתמזגים עם מזלג. לא overwork; להתמזג עד רק מעורב בצק מחזיק יחד. מקררים את הבצק עד שאתה מוכן לגלגל אותו החוצה. על משטח מקומח קל, לרדד קצת יותר ממחצית הבצק למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים מעל צלחת פאי 9 אינץ', במרכז, בעדינות לתחוב את הבצק למחבת. לקצץ את הקצוות ואת המקום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מרדדים את החלק השני של הבצק ומניחים על נייר קלף או נייר שעווה מקומח על גיליון עוגיות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. בסיר קטן, לשלב את המים ואת 2 כפות סוכר מעל חום נמוך עד בינוני. ממיסים את הסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים למטה או על 3 או 4 דקות, להסיר מהחום ולתת מגניב במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
שלב את הסוכר ½ עם עמילן arrowroot.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מניחים את פירות יער בקערה גדולה, ולזרוק עם תערובת arrowroot. מערבבים את מיץ לימון 2 כפות של סירופ סוכר ומערבבים בעדינות. מחממים התנור ל 204°. למלא את piecrust עם תערובת תות. נקודה עם חתיכות חמאה. להרטיב את הקצוות של המחצית השנייה של הבצק, למקם אותו על הפרי, ולחץ על הקצוות העליונים והתחתונים יחד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סם גסם ג
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ArrowrootArrowroot
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חותכים כמה פתחי קיטור בחלק העליון של העוגה.
7
אופים את העוגה במשך 20 דקות, ואז להפחית את החום ל 191° ולאפות עוד 40 עד 45 דקות, או עד הבועה מיצים. אם הקרום מתחיל להחשיך, מכסים את העוגה באופן רופף בנייר כסף למשך 10 עד 15 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ