פאי תפוחים & אגס בהיר יותר
פאי תפוחים & אגס בהיר דורש סביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך שקדים, פודינג, תבלין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. וזה טוב. פאי תפוחים אגס אגס, פאי תפוחים ואגסים, ו פאי אגס תפוחים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לקלף, הליבה, לקצוץ את התפוחים ואגסים לחתיכות גדולות, ולזרוק לתוך סיר גדול עם מיץ לימון, סירופ אגבה, תבלינים מעורבים ומים 200ml. להביא לרתיחה עם המכסה על, ואז להסיר את המכסה ולבשל, ערבוב, במשך כ 5 דקות עד התפוח מתרכך. השתמש בכף מחוררת כדי לגרוף החוצה שלושה רבעים של נתחי הפירות והכניס לתוך צלחת עוגה.
מכסים ומבשלים את הפרי הנותר לעוד 4-5 דקות עד רך, ואז מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מערבבים 1 כף מזה עם קורנפלור למשחה חלקה, ולאחר מכן מוסיפים בחזרה למחבת ומחזירים לרתיחה, ערבוב, כדי לעבות את הרוטב.
יוצקים את הפרי בצלחת העוגה ומערבבים יחד.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
לפרוס את הסדינים של פילו ומברשת שלך בכל רחבי עם שמן 1 כפית צריך להיות מספיק עבור גיליון 1. לפזר על השקדים ולחץ כדי להיצמד למאפה, ואז לקמט כל גיליון כפי שאתה מרים אותו על גבי הפרי.
אופים במשך 20-25 דקות עד המאפה הוא השחמה פריך.