קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים III

פאי תפוחים III
צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים III יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 378 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו חצי, סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון.

הוראות

1
מניחים פרוסות תפוח לתוך קערה גדולה. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס קמח, 1/3 כוס סוכר, וקינמון, ואז מפזרים על תפוחים. כיסוי, ולתת לשבת לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כאשר אתה מוכן לעשות את העוגה, להתחיל על ידי ביצוע הבצק. בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 כוסות קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את הקיצור ו 2 כפות חמאה עד התערובת היא עקביות של קמח תירס. הפוך באר במרכז התערובת, ולהוסיף מים קרים. מערבבים יחד כדי ליצור כדור.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
תן מנוחה 20 דקות.
5
מרדדים בצק, ומניחים במחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מורחים תערובת תפוחים לתוך מחבת מרופדת מאפה, נקודה עם 1 כף חמאה. מכסים עם קרום העליון, ולאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
7
חותכים כמה חריצים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלה חצי וחצי מעל הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
מפזרים 1 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
אופים ב 400 מעלות f שחומם מראש (205 מעלות C) במשך 10 דקות. הפעל תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). המשך לבשל במשך 30 עד 40 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד