פאי תפוחים אוכמניות
מתכון פאי תפוחים אוכמניות מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. לקינוח הזה יש 185 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 99 סנט למנה מנות. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פאי אוכמניות טרי, חטיפי פאי חמאת תפוחים, ו סופגניות אפויות פאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-ב. צלחת פאי עם מאפה תחתון; חתוך ל -1 אינץ'. מעבר קצה של צלחת. למעלה עם שכבה דקה של תפוחים. בקערה גדולה שלבו אוכמניות ותפוחים שנותרו; מפזרים מיץ לימון.
להוסיף לתערובת פירות; לזרוק בעדינות למעיל. כפית לתוך קליפת עוגה; נקודה עם חמאה.
מרדדים את המאפה שנותר; הכינו קרום סריג. חתוך, חותם וקצוות חליל. מקציפים ביצה עם מים; מברשת על גבי סריג וקצוות עוגה.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 50 דקות או עד שהמילוי מבעבע והתפוחים רכים. מצננים על רשת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.