פאי תפוחים מושלם
פאי תפוחים מושלם הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון, חמאה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.
הוראות
במעבד מזון, דופק 2 1/2 כוסות קמח עם מלח 1 כפית סוכר.
מוסיפים 8 כפות של החמאה והקיצור; דופק עד התערובת דומה אפונה קטנה.
מוסיפים 1/3 כוס מי קרח ודופק עד לחלח באופן שווה. לחץ על חלק מהתערובת עם היד שלך; זה צריך לבוא יחד. אם זה מתפורר, להוסיף 1 כף של מי קרח דופק שוב.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה ולחץ בעדינות עם העקב של היד שלך, ואז לאסוף לתוך כדור עם כמה משיכות מהירות. מחלקים לחצי ויוצרים לדיסקים. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 30 דקות או עד 2 ימים.
על משטח מקומח קל, לגלגל דיסק 1 לתוך 13 אינץ עגול 1/8 אינץ ' עבה. להתאים את הסיבוב לתוך צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ 'לקצץ את הבליטה כדי 1/2 אינץ'. מקררים את קליפת העוגה.
מרדדים את הדיסק השני לתוך 12 אינץ עגול 1/8 אינץ ' עבה; להעביר גיליון אפייה מצופה קלף. מכסים בניילון נצמד ומקררים.
לקלף, חצי וליבת התפוחים, ולאחר מכן לחתוך 3/4 אינץ ' טריזים ולזרוק עם מיץ לימון בקערה גדולה. במחבת 12 אינץ', להמיס את 8 כפות הנותרים של חמאה על אש נמוכה; מערבבים את הסוכר החום.
מוסיפים את התפוחים והופכים למעיל. הגבר את החום גבוה ומבשל, מסתובב מדי פעם, עד שרוב הפרוסות רכות אבל לא רגשני, 15 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מיד לגרוף את התפוחים והמיצים שלהם על תבנית אפייה מעוטרת.
מפזרים את 1 1/2 כפות הנותרים של קמח ואת הקינמון מעליהם ולזרוק עד הקמח נעלם.
מניחים את תבנית האפייה על מתלה תיל ולתת לתפוחים להתקרר לטמפרטורת החדר, 40 דקות.
מסדרים את התפוחים במעטפת העוגה; לטפטף את המיצים עליהם. להרטיב את שפת העוגה עם מברשת מאפה רטובה. מרכז את הקרום העליון על התפוחים ולחץ על השפה כדי לאטום. באמצעות מספריים, לקצץ את הקרום העליון לבליטה 1/2 אינץ' , ולאחר מכן לקפל אותו תחת ו crimp. ממיסים את 1 כפית הסוכר הנותרת בחלב ומברישים קלות את החלק העליון של העוגה. לנקב כמה חורים בחלק העליון של העוגה עם מזלג.
אופים את העוגה במשך 25 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב. אם הקרום מתחיל להשחים מהר מדי, מכסים את השפה בנייר כסף. להפחית את החום ל 375 ואופים במשך 20 דקות יותר, או עד שאתה יכול לשמוע את פאי התפוחים מילוי מבעבע.
להעביר את עוגת התפוחים למתלה חוט ולתת מגניב לפחות 1 שעה לפני חיתוך לתוך טריזים ומגישים.