פאי תפוחים צ'אי הפוך עם פקאן קרמל
עוגת צ'אי תפוחים עם קרמל ופקאן הפוכה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם תפוחים, קרום עוגה, שיני קרקע מקף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פאי פקאן תפוחים הפוך, פאי פקאן תפוחים הפוך, ו עוגת תפוח קרמל הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת פאי 9 אינץ', לשלב פקאנים, חמאה מומסת וסוכר חום 1/2 כוס.
מניחים 1 קרום עוגה על גבי תערובת פקאן בצלחת עוגה.
ב 10 אינץ ' מחבת, לבשל תפוחים עם 3 כפות חמאה על חום בינוני גבוה 2 דקות; להוסיף את תה חי. כיסוי; לבשל 2 עד 3 דקות.
מסננים תפוחים ומניחים את קרום העוגה; מפזרים 2 כפות סוכר חום על גבי.
מכסים מילוי עם הקרום השני; חותם קצוות לחתוך כמה חריצים בקרום העליון כדי לאפשר אוורור.
מניחים עוגה על מתלה תנור באמצע; מניחים גיליון נייר על מתלה מתחת לעוגה במקרה של גלישה.
אופים ב 375°f 35 עד 40 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
הסר מהתנור; מיד להפוך את העוגה במהופך על צלחת הגשה.