פאי תפוחים של סבתא מחבת ברזל
עוגת תפוחי ברזל של סבתא לוקחת כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 435 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-228 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סוכר חום, סוכר, תפוחי גרני סמית' ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל אמריקאי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כקינוח. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 28% . עוגת תפוחים מחבת ברזל , עוגת תפוחים במחבת ברזל , ומחבת תפוחים טבעונית מברזל יצוק פריך דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים 1/2 כוס חמאה במחבת ברזל יצוק כבדה וממיסים חמאה בתנור.
מסירים את המחבת ומפזרים סוכר חום; מחזירים לתנור לחימום בזמן שמכינים את התפוחים.
מסירים את המחבת ומניחים בצק פאי אחד בקירור על הסוכר החום. משטחים את בצק הפאי עם מחצית מכמות התפוחים הפרוסים.
מפזרים תפוחים עם 1/2 כוס סוכר ו-1 כפית קינמון; מניחים בצק שני על התפוחים; למעלה את הקרום השני עם התפוחים הנותרים, ומפזרים 1/2 כוס סוכר וכפית קינמון. למעלה עם הקרום השלישי; מפזרים את הקרום העליון ב-1/4 כוס סוכר ומנקדים ב-1 כף חמאה.
חותכים 4 חריצים לתוך הקרום העליון לאדים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתפוחים רכים והקרום מזהיב, כ-45 דקות.
יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג
פאי תפוחים עובד ממש טוב עם פרוסקו, מוסקטו ד'אסטי וריזלינג מסוף קציר מאוחר. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא ישתלטו על עוגת התפוחים. אתה יכול לנסות את La Marca Prosecco. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![לה מרקה פרוסקו]()
לה מרקה פרוסקו
היין המבעבע הזה הוא בצבע קש חיוור וזהוב. הבועות בעלות מרקם מלא ומתמשך. באף היין מביא הדרים טריים עם רמזים של דבש ופרחים לבנים. הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק, ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט. הגימור קל, מרענן ופריך. הגישו תמיד את La Marca Prosecco מצונן בין 46-50 מעלות צלזיוס. יין מבעבע איטלקי רב תכליתי, La Marca Prosecco יכול להיות מוגש בחלילים מבעבעים או בכוסות יין לבן. בקבוק מלא מגיש כ-5-7 כוסות. לאחר המזיגה בסיבוב הראשון, אטום את הבקבוק שנפתח בפקק בקבוק כדי לשמור על היין שנותר טרי ותוסס ולשמור את היין מקורר עד 46-50 מעלות צלזיוס. בקבוק שנפתח אמור להחזיק כ-3-4 שעות עם סגירת הבקבוק.