קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

פאי תרד ומצות

פאי תרד ומצות
תרד ומצות פאי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת קוטג', שמן זית, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו פאי תרד ומצות, מילוי ירקות מצות, ו אפל-מצוה קוגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה גדולה על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בינתיים, לשים תרד מסננת ולחץ החוצה נוזלי ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
מוסיפים תרד לבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
בצלבצל
5
הסר מהחום ומערבבים בשמיר 1/3 כוס, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שמירשמיר
מלחמלח
6
גבינת קוטג ' פורה בבלנדר עם חלב, ביצים, אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל עד חלקה. שמור 2 כוסות בקערה ומערבבים את השארית לתרד עם פטה כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
תרדתרד
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
גבינת פטהגבינת פטה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
7
מחסנית מצות בצלחת עמוקה ויוצקים עליהם תערובת גבינת קוטג ' שמורה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מצותמצות
8
תן לעמוד 15 דקות כדי לרכך.
9
מסדרים 2 מצות ספוגות זו לצד זו בתבנית אפייה משומנת בנדיבות 13 - by 9 - by 2-inch (3-quart רדוד).
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
יוצקים במחצית מילוי תרד. מכסים עם 2 מצות יותר, ואז לשפוך מילוי שנותר. שים הנותרים 2 מצות על גבי ויוצקים כל תערובת קוטג ' גבינה הנותרים עליהם.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
גבינהגבינה
מצותמצות
11
מפזרים עם פטה 1/2 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטהגבינת פטה
12
אופים, חשוף, עד הזהב ולהגדיר, 30 עד 35 דקות. מגניב 10 דקות, ולאחר מכן לשרת מפוזר עם הנותרים 2 כפות שמיר.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
פאי יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.