פאי תרד ונקניקיות
ניתן להכין את המתכון לפשטידת תרד ונקניק תוך שעה ו-5 דקות בערך . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 25 גרם חלבון , 43 גרם שומן ובסך הכל 545 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם נקניק חזיר בתפזורת, שיני שום, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50% . נסו פאי נקניק ותרד איטלקי , פאי נקניק ותרד מהפך , ופשטידת נקניק תרד איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בקערה קמח, קמח תירס, גבינת פרמזן ומלח.
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים פנימה מים, כף אחת בכל פעם, עד שניתן ליצור כדור. עוטפים היטב בניילון נצמד ומצננים לפחות 30 דקות.
בינתיים, מבשלים נקניק ובצל במחבת עד שהנקניקיה כבר לא ורודה; לנקז.
מטגנים 5 דקות או עד שהפטריות רכות; מסננים ומניחים בצד.
בקערה גדולה מערבבים ריקוטה ו-2 ביצים.
מוסיפים תרד, מוצרלה, פרמזן, קמח ותערובת נקניקיות; לערבב היטב. מחלקים את הבצק לשניים; לגלגל חצי אחד כדי להתאים ל-9-in. צלחת פאי. כף מילוי לתוך הקרום.
מגלגלים את שאר המאפה לקרום העליון; מניחים מעל המילוי. חליל קצוות וחתכים חריצים בקרום העליון. טורפים את שאר הביצה ומברישים את הקרום העליון.
מניחים על מדף תחתון בתנור.
אופים ב-425 מעלות למשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל-350 מעלות ואופים 25-30 דקות יותר או עד להזהבה. במידת הצורך, מכסים את שולי הקרום בנייר כסף כדי למנוע השחמה יתרה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Snake River Late Harvest Riesling. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-16 דולר.
![Snake River Late Harvest Riesling]()
Snake River Late Harvest Riesling
עשוי מהענבים שנותרו לתלייה על הגפן באחוזה שלנו Arena Valley Vineyard, ריזלינג מאוחר בציר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף לימד עם רמז למינרלים וסיומת דבש. תיהנו מהיין הזה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.