שווארמה טלה קלה
שווארמה טלה קלה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, יוגורט, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המזרחית הזו. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שווארמה טלה, שווארמה (טלה פיטס), ו כבש שווארמה עם סלט קוסקוס.
הוראות
להקציף יחד את היוגורט, חומץ, 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון, שום, קינמון, אגוז מוסקט, אורגנו, עלה דפנה בקערה, ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את הטלה פרוס דק, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר 6 שעות ללילה.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים את הבשר והמרינדה, ומבשלים עד שה כבר לא ורוד, והוא רך, 15 עד 20 דקות. מערבבים לעתים קרובות כמו טבחי הבשר. מחלקים את בשר הטלה המבושל בין לחמי פיתה מחוממים, ומקשטים עם עגבניות, בצל ועלי נענע טריים לשרת.