תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי פיליפיני של כבש עם סרסן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך חומץ אורז, פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלט סרסה פרואני, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף.
טפטוף עם 1 כף של מיץ ליים.צולים בתנור 204° במשך 30 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-325F
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לטאטא יחד את מיץ לימון הנותרים ושמן; כפית מעל כבש. למרוח עם מיצי פאן במשך 15 דקות עד כבש מגיע doneness הרצוי, על 1 שעה לטמפרטורה בינונית נדירה או פנימית של 66°.Sarsa:.In מחבת קטנה, אורז טוסט על אש בינונית עד חום אגוזים, 5 עד 7 דקות.