קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות52
מגזין

פאייה בסגנון ספרדי

פאייה בסגנון ספרדי
פאייה בסגנון ספרדי עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 1233 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שרימפס מתובל, פלפל, בצלים לחתוך בקירוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות ו-30 דקות. נסו פאייה בסגנון ספרדי, פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה, ו פאייה ספרדית (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת פאייה גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים שמן זית ואז נקניק טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לטגן במשך כ 5 עד 8 דקות, או עד נקניק הוא השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
3
מוסיפים עוף ונקניק יבש למחבת ולטגן 5 עד 8 דקות, או עד שהעוף מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את השרימפס והטחון רק עד שהחסילון מתחיל להפוך לאדום ומתלתל, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
5
הסר את כל הבשר מחבת פאייה, באמצעות כף מחורצת, ומניח אותם על מגש עוגיות כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
6
במחבת פאייה ריקה עכשיו, להזיע את הגזרים, בצל, וסלרי במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים שום וקמח עם ירקות עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שוםשום
8
מוסיפים את אורז הריזוטו, מערבבים ומטגנים עד שהדגנים הם פנינים לבנים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ריזוטואורז ריזוטו
דגניםדגנים
9
הוסף יין לבן, ולאפשר לבשל למטה עד כמעט נעלם לחלוטין. ואז להתחיל להוסיף מרק, על 2 מצקות בכל פעם, כל 7 עד 8 דקות עד 40 דקות עברו, או עד מרק הוא משולב באופן מלא אורז וירקות ואורז הוא רך אבל אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
יין לבןיין לבן
מרקמרק
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מערבבים בשר ופירות ים בחזרה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מאכלי יםמאכלי ים
בשרבשר
11
1 זעפרן קורט
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
12
מחממים סיר רוטב גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
מוסיפים קותלי חזיר ושמן זית. לאפשר caramelize, שני הצדדים, במשך כ 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שמן זיתשמן זית
14
מוסיפים גזר, בצל וסלרי, מערבבים היטב. פרוסת נורה של שום לשניים. עם כף עץ, לדחוף תערובת בצד כדי ליצור מקום בתחתית הסיר עבור caramelizing השום.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
סירסיר
15
מניחים כל צד של השום לתוך סיר, צד השום למטה. השאר לקרמל במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
16
מערבבים בפפריקה, רסק עגבניות, מחית עגבניות, ציר עוף, עלי דפנה ומים. אפשר להתבשל עוד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
מחית עגבניותמחית עגבניות
עלי דפנהעלי דפנה
פפריקהפפריקה
מיםמים
17
דלגו על כל שומן שנוצר והוסיפו זעפרן. אפשר להתבשל עוד 30 דקות. מסננים ומקררים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן