תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלן ירקות האביב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 682 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז רגיל, קישואים, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פאייה באביב-ירקות, פאייה ירקות האביב, ו פאייה ירקות האביב.
הוראות
1
מבשלים אספרגוס וברוקולי במספיק מים רותחים כדי לכסות בסיר 2 ליטר על 4 דקות או עד פריך במכרז; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים אספרגוס, ברוקולי, פלפל, קישואים ובצל בשמן על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מערבבים במרכיבים הנותרים. מבשלים כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם.
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות טרידנטה טרידנטה Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.