תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלן ירקות האביב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 682 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז רגיל, קישואים, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פאייה באביב-ירקות, פאייה ירקות האביב, ו פאייה ירקות האביב.
הוראות
1
מבשלים אספרגוס וברוקולי במספיק מים רותחים כדי לכסות בסיר 2 ליטר על 4 דקות או עד פריך במכרז; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות טרידנטה טרידנטה Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.