פאייה ספרדית עם אורז קרנרולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאייה ספרדית עם אורז Carnaroli. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 344 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר בקר, בצל, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו פאייה ספרדית, פאייה ספרדית מסורתית, ו פאייה ספרדית קלה (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מחבת כבדה גדולה, מחממים שמן זית על חום גבוה בינוני מטגנים את הפלפלים והבצל עד שקופים.
מוסיפים את אפוני האפרוחים והבשרים במחבת ומטגנים יחד עם הפלפלים והבצל עד להזהבה בצבע והבשר משחימים.
בסיר, לשלב את מרק הירקות ואת הזעפרן ולאפשר זעפרן לתלול במרק. זה ייתן לפאייה את הצבע שלה.
מוסיפים את האורז למחבת ומערבבים עד מצופה היטב. לאחר האורז קלוי, להוסיף את מרק זעפרן חדור, מערבבים, לכסות עם מכסה הדוק, ולאפשר לבשל על חום בינוני במשך 17 דקות.
כדי לשרת, מניחים מגש גדול ומפזרים מיץ לימון על גבי האורז.