תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאייה ספרדית עם אורז Carnaroli. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 344 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר בקר, בצל, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו פאייה ספרדית, פאייה ספרדית מסורתית, ו פאייה ספרדית קלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות מחבת כבדה גדולה, מחממים שמן זית על חום גבוה בינוני מטגנים את הפלפלים והבצל עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פלפלים
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את אפוני האפרוחים והבשרים במחבת ומטגנים יחד עם הפלפלים והבצל עד להזהבה בצבע והבשר משחימים.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
פלפלים
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
בסיר, לשלב את מרק הירקות ואת הזעפרן ולאפשר זעפרן לתלול במרק. זה ייתן לפאייה את הצבע שלה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את האורז למחבת ומערבבים עד מצופה היטב. לאחר האורז קלוי, להוסיף את מרק זעפרן חדור, מערבבים, לכסות עם מכסה הדוק, ולאפשר לבשל על חום בינוני במשך 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
מרק
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
כדי לשרת, מניחים מגש גדול ומפזרים מיץ לימון על גבי האורז.
ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Protos אורגני Tempranillo עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.