פאייה תרד
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. וזה מצוין. נסו פאייה פירות ים עם תרד וארוגולה, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, בחום גבוה, מחממים את שמן הזית. כאשר הסיר חם, להוסיף טורקיה ועוף לטגן במהירות עד חום זהוב מכל הצדדים.
תסיר את הבשר והשמורה. למחבת, להוסיף את הפלפלים, כוסברה ושום ולהפוך את החום בינוני גבוה. לבשל עד קרמל.
יוצקים את האורז לתוך המחבת ומעילים אותו עם התערובת.
הוסף את 4 כוסות מים, בצל ירוק מנות של Sazon. מערבבים עד מעורבב היטב ולהפוך את החום גבוה עד שהאורז מתחיל לרתוח.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהאורז מבושל דרך והתערובת מתחילה להתעבות מעט.
הוסף עוד מים במידת הצורך.
בבלנדר, מניחים חלק מהתרד ב 1/2 כוס מים להתמזג היטב.
הוסף יותר תרד כפי שהוא מעורבב ועוד מים, במידת הצורך. התערובת צריכה להיות מאוד ירוקה ועבה. כאשר האורז נעשה ממש לפני ההגשה להוסיף את מחית תרד ומערבבים היטב. מלח ופלפל, לפי הטעם. ממלאים 2 תבניות עגולות עם אורז, לטפוח מעט הפוך על מרכז כל צלחת כדי להפוך את התופים.
מניחים את הזיתים על קצות מקלות הלחם כדי להכין מקלות תיפוף ולכתוב הודעה על שולי הצלחת עם רסק עגבניות.